HTML

Szállj velem a szellõk szárnyán!

Friss topikok

  • Blue Ocean: Neked is:-) (2014.02.14. 21:12)
  • Blue Ocean: Megbeszéltük:-) (2014.02.14. 21:10)
  • Blue Ocean: Köszönöm szépen!:-) (2014.02.14. 15:29)
  • szelloszarnyon: Én meg utálom! Mindig is utáltam! Már bocsánat.:-) (2014.02.14. 15:06)
  • szelloszarnyon: Tudom hogy olyan. Most is ez az érzésem van. (2014.02.09. 09:04)

Címkék

Archívum

2014.02.13. 12:33 Palmalegyezo

Egy Házaspár Nulladik Tipusu Találkozása a Jelenben

A reinkarnáció szó jelentése: a re-ismét, az in-bele, a carno-test. A reinkarnációba vetett hit abból indul ki, hogy az ember valódi élete nem alszik ki, csupán a testet veti le a lélek.

A lélek a test nélkül is tud létezni, viszont a lélek jelenléte nélkül a test nem több egy élettelen tetemnél.A földi életet a köztes lét követi, mely egy bizonyos ideig tart, ez után a régi lélek egy új testbe költözik.Az e-világi és a túl-világi élet úgy változik, mint a nappal és az éjszaka, mind addig míg a lélek el nem éri a tökéletességet, ami nem a teljes ürességet a semmit jelenti, hanem sokkal inkább az egoizmos megszünését, az eggyé válást Istennel

Számos pszichológus vizsgálja a reinkarnáció tényét, Carl Jung egy örökké való Én elvérõl beszél, mely eszközként sok életen megy keresztül ezért, hogy megértse az én és a tudat legmélyebb lelki rejtelmeit.

Több ezer kontrolált esetleirásról tudunk. A reinkarnációt a tudomány nem képes közvetlenül vizsgálni, de az ebbõl származó tapasztatokból képes következtetéseket levonni.A tudomány szerint semmit nem tudunk arról, mi történik halálunk után.Az elõzõ életekrõl szóló beszámolókon túl nincs reprodukálható bizonyitéka a halál utáni életnek.A halál élményeket persze több féle módon lehet magyarázni.Senki sem volt végérvényesen halott, aki ilyen élményekrõl beszámol.Vannak, akik a fenti tapasztalatokat a központi idegrendszer bizonyos izgalmi állapotaira vezeti vissza: a haldokló a halál drámai folyamata elöl hallucinációba menekül.

Mások szerint a sejtek oxigén hiányára utalnak, vagy a vér magas széndioxid tartalmára.Mind kettõ válthat ki hallucinációt.
Napjainkban világszerte egyre több egyetem kezdi el kutatni a halálközeli élmények valódi okát.

A reinkarnációs terápiákra azért van szükség, hogy megértsük mit takar valamely aktuális probléma az élatünkban.
A terápiáknál azon elõzõ életek emlékeivel kell foglalkozni, amely egyenes kihatással van a mai életünkre.A legtöbb embernél elsõsorban ezek az emlékek érinthetõk meg a tudatalattiból.

A reinkarnációs élményt a páciens úgy éli meg mintha az akkor és ott történne vele, és így is beszél róla egyes szám elsõ személyben, és jelen idõben.A tér és idõ korlátai fellazulnak, a páciens újra átéli problémáját és annak megoldását.Ezt a tapasztalatot magávol hozza a jelenbe és beépiti tudatos énjébe.
A gyógyhatás az átélt reinkarnációs élmény terápiás feldolgozásában rejlik, amelyek során az élmény integrálódik a személyiségben.

EGY KÜLÖNLEGESEN ÉRDEKES REINKARNÁCIÓS TERÁPIÁS ESETET SZERETNÉNK ÖNÖKKEL MEGOSZTANI:

Egy fiatal pár kereste föl hazánk egy neves pszichológus szakemberét, azzal a problémával, hogy bár szeretik egymást még is csak néhány hetet tudnak veszekedés és szakítás nélkül kibirni egymással.

Az elõzetes beszélgetés során világossá vált, ez a se veled se nélküled érzés okoz náluk igen komoly párkapcslati problémát.
Le lett vezetni a terápiás analizis, amire az õ esetükben is azért volt szükség, hogy meg tudjuk hol van, és mi az aktuális problémák gyökere.

A hölgy a megfelelõ tudatállapot elérése után beszámolt a következõkrõl.A régi Japánban élt egy igen gazdag családban.Mindene meg volt, a szülei szerették, szolgák vették körül a családot.Elmondta milyen házban lakott.Gazdagságuk ellenére rossz hangulatban éltek, azért mert mindenki félt tõlük, nem szerették a családot.
A hölgy egy este egyedül maradt a házban, a szülei is, a szolgák is eltüntek.Nagyon félt, majd egy árnyékot látott elhaladni az ablak elött.Elbujt a szobában egy bútor mögé.Az árnyék egy férfié volt, aki belépett a szobába és körülnézett.A lánylátta õt és érezte, hogy õt keresi.Egy kis idõ után, ami a lánynak hosszúnak tünt a férfi megfordult és kilépett a szobából.A lány elõbujt és szaladt a belsõ helység felé.Már azt hitte sikerült elmenekülnie, amikor egy lánc tekeredett a nyakára és megfojtották.

A férfi vagy is a férj beszámolója más tudat állapotba kerülése után:

A régi Japánban egy kolostorban harcmüvészetet tanult.A vizsga után, ami kiválóan sikerült megbizták egy feladattal.El kellett mennie egy faluba és egy ott élõ gazdag és befolyásos családot kellett kivégeznie.Ez a család leánykereskedelemmel foglalkozott, és még a gyermek rablástól sem riadt vissza.Az egész falu félt tõlük és nem szerette õkat senki.A férfi valamikor éjjel érkezik mag a házhoz.Elmondja, hogy sok a szolga, akiket neki kell ártalmatlanná tenni.Elmondja, hogy az egyik szobában háttal az ajtónak ülve talált rá az apára, akivel rögtön végzett is.A többi helyiségbe is benézett, de nem talált már senkit.

Az utolsó szobából kilépve már azt hitte végzett, amikor vissza nézett egy ablakon és egy futó alakra lett figyelmes.Utána eredt és egy láncos harci eszközzel, amit a nyakára tekert és megfojtotta.Ez az alak egy lány volt.

Az ezt követõ beszélgetésnél mindkettõjük számára világossá vált, hogy ugyan azt a történetet élték át.Hosszu évek után a fentiek átéklése után rendbe jött a házas élete a párnak.

Elfogadjuk a reinkarnáció tényét vagy sem, mindenki maga döntse el, de egy biztos ettõl a terápiától jött rendbe egy családd élete.

Többek kérdésére itt szeretnénk elmondani, hogy hipnózissal történõ terápiák levezetését Magyarországon csak orvos-pszichológus végezhet.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szelloszarnyon.blog.hu/api/trackback/id/tr205922548

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása